Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ελληνικές ταινίες (5) - Γιατί οι Φαρισαίοι αντιτάσσονται στον Θεό;



Ελληνικές ταινίες «Είναι επικίνδυνος ο δρόμος για την ουράνια βασιλεία» (5) - Γιατί οι Φαρισαίοι αντιτάσσονται στον Θεό; 
Οι Φαρισαίοι του θρησκευτικού κόσμου είναι πολύ καλά διαβασμένοι όσον αφορά τις Γραφές και έχουν υπηρετήσει τον Θεό για πολλά χρόνια, παρά ταύτα όμως όχι μόνο δεν αναζητούν και διερευνούν την εμφάνιση και το έργο του ενσαρκωμένου Θεού αλλά, αντιθέτως, κρίνουν, καταδικάζουν και αντιστέκονται άγρια. Είναι πραγματικά απίστευτο! Γιατί λοιπόν οι Φαρισαίοι του θρησκευτικού κόσμου καταδικάζουν και αντιστέκονται στον Θεό; Ο Θεός λέει: «Εκείνοι που διαβάζουν τη Βίβλο σε μεγαλόσχημες εκκλησίες και απαγγέλουν τη Βίβλο κάθε μέρα, και εντούτοις κανένας τους δεν αντιλαμβάνεται τον σκοπό του έργου του Θεού.
Κανένας τους δεν μπορεί να γνωρίσει τον Θεό˙ επιπλέον, κανένας δεν είναι κοντά στην καρδιά του Θεού.» «Η αιτία που ο άνθρωπος αντιμάχεται τον Θεό πηγάζει αφενός μεν από τη διεφθαρμένη διάθεση του ανθρώπου, και αφετέρου από την άγνοια για τον Θεό και από την έλλειψη κατανόησης των αρχών του έργου του Θεού και το θέλημά Του για τον άνθρωπο. Αυτά τα δύο θέματα συγχωνεύονται σε μια ιστορία αντίστασης του ανθρώπου στον Θεό.» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου