Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Christian Movie Clip «Σπάσε το ξόρκι» (4) - Η πίστη στη Βίβλο ισοδυναμεί με πίστη στον Κύριο;



Οι περισσότεροι πάστορες και πρεσβύτεροι του θρησκευτικού κόσμου πιστεύουν πως η Βίβλος εκπροσωπεί τον Κύριο, πως η πίστη στον Κύριο είναι πίστη στη Βίβλο, και η πίστη στη Βίβλο είναι πίστη στον Θεό. Πιστεύουν πως αν κανείς παρεκκλίνει από τη Βίβλο, δεν μπορεί να αποκαλείται πιστός, και πως αρκεί κανείς να μένει προσκολλημένος στη Βίβλο για να λάβει σωτηρία και να εισέλθει στη βασιλεία των ουρανών. Μπορεί η Βίβλος να εκπροσωπεί πραγματικά τον Κύριο; Ποια ακριβώς είναι η σχέση μεταξύ της Βίβλου και του Κυρίου; Ο Κύριος Ιησούς είπε «Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον· και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού· πλην δεν θέλετε να έλθητε προς εμέ, διά να έχητε ζωήν» (Κατά Ιωάννη, 5:39-40).
Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «Εν τέλει τι είναι μεγαλύτερο: ο Θεός ή η Βίβλος; Γιατί το έργο του Θεού πρέπει να επιτελείται σύμφωνα με τη Βίβλο; Μήπως γιατί ο Θεός δεν έχει δικαίωμα να υπερβεί τη Βίβλο; Δεν μπορεί ο Θεός να απομακρυνθεί από τη Βίβλο και να επιτελέσει άλλο έργο; Γιατί ο Ιησούς και οι μαθητές Του δεν τηρούσαν το Σάββατο; ... Πρέπει να γνωρίζεις ποιος ήλθε πρώτος, ο Θεός ή η Βίβλος! Όντας ο Κύριος του Σαββάτου, δεν θα μπορούσε να είναι και ο Κύριος της Βίβλου;» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου