Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ελληνική ταινία «Αποκάλυψε το μυστήριο της βίβλου» Νέα ερμηνεία της Βίβλου


Νέα ερμηνεία της Βίβλου Πολλοί πιστοί πιστεύουν ότι η Βίβλος είναι θεόπνευστος και όλα αυτά που γράφονται στη Βίβλο είναι ο λόγος και το έργο του Θεού. Πίστη στον Κύριο σημαίνει πίστη στη Βίβλο, μακριά από τη Βίβλο δεν σημαίνει πίστη στον Θεό, να μείνουν στη Βίβλο και μπορούν να λάβουν αιώνια ζωή. Μήπως αυτή η άποψη είναι σύμφωνη με το θέλημα του Κυρίου; Ο Κύριος Ιησούς λέει: «Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον· και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού· πλην δεν θέλετε να έλθητε προς εμέ, διά να έχητε ζωήν». (Ιωάν. 5:39-40). Ποια είναι η αληθινή σημασία του Κυρίου Ιησού που το λέει αυτό;
Ποια είναι η σχέση μεταξύ Βίβλου και Θεού; Πιστεύουμε στον Θεό, πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη Βίβλο σύμφωνα με το θέλημα του Θεού; Χριστιανική ταινία «Αποκάλυψε το μυστήριο της βίβλου» θα αποκαλύψει τη νέα ερμηνεία της Βίβλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου