Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Η προέλευση και ανάπτυξη της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού



Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού έκανε την εμφάνισή της λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού – του Κυρίου Ιησού Χριστού που έχει επιστρέψει – του Χριστού των εσχάτων ημερών, υπό την δίκαιη κρίση και παίδευσή Του. Η εκκλησία αποτελείται από όλους όσους πραγματικά αποδέχονται το έργο του Παντοδύναμου Θεού των εσχάτων ημερών και τους έχει κατακτήσει και σώσει ο λόγος του Θεού.

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας έχει μεταφραστεί εξ ολοκλήρου από επαγγελματίες μεταφραστές. Ωστόσο εξαιτίας γλωσσικών διαφορών κλπ., ένας μικρός αριθμός ανακριβειών είναι αναπόφευκτος. Αν ανακαλύψετε οποιαδήποτε τέτοια ανακρίβεια, παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην πρωτότυπη κινεζική έκδοση, και να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου