Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Christian Movie Clip (2) - Όταν ο Κύριος επιστρέψει, πώς θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα;



Οι έσχατες ημέρες έχουν ήδη φτάσει, και πολλοί πιστοί αδημονούν να επιστρέψει ο Κύριος και να τους ανυψώσει στη βασιλεία των ουρανών. Ωστόσο, ξέρετε πώς θα εμφανιστεί σε εμάς ο Κύριος όταν επιστρέψει; Άραγε θα επιστρέψει όπως φανταζόμαστε; Παρουσιαζόμενος δημόσια και κατερχόμενος απευθείας, πάνω σε ένα σύννεφο; Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «Επιθυμείς να δεις τον Ιησού; Θέλεις να ζήσεις με τον Ιησού; Θέλεις να ακούσεις τα λόγια του Ιησού; ... Με ποιόν τρόπο θα επιστρέψει ο Ιησούς; Πιστεύετε ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει πάνω σ’ ένα λευκό σύννεφο, μα σας ρωτώ: Σε τι αναφέρεται αυτό το λευκό σύννεφο;

Με τόσους πολλούς ακόλουθους Του να περιμένουν την επιστροφή Του, ανάμεσα σε ποιον λαό θα κατεβεί;» «Όταν δείτε τον Ιησού με τα ίδια σας τα μάτια να κατεβαίνει από τον ουρανό επάνω σ’ ένα λευκό σύννεφο, αυτή θα είναι η δημόσια εμφάνιση τού Ηλίου της δικαιοσύνης. ... Θα προαναγγείλει το τέλος του σχεδίου διαχείρισης του Θεού και θα είναι η στιγμή που ο Θεός θα επιβραβεύσει τον καλό και θα τιμωρήσει τον πονηρό. Διότι η κρίση του Θεού θα έχει ολοκληρωθεί πριν ο άνθρωπος διακρίνει τα σημάδια, όταν θα υπάρχει μόνο η έκφραση της αλήθειας.» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου