Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Χρονικό των θρησκευτικών διώξεων στην Κίνα 5° «Ως το χείλος του γκρεμού και πίσω» Ελληνικά



Θρησκευτικά Ντοκιμαντέρ | Χρονικό των θρησκευτικών διώξεων στην Κίνα 5° «Ως το χείλος του γκρεμού και πίσω»  

Από τότε που ανέλαβε την εξουσία στην ηπειρωτική Κίνα το 1949, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας δεν έπαυσε ποτέ τις διώξεις κατά της θρησκευτικής πίστης. Συνέλαβε και δολοφόνησε μετά μανίας Χριστιανούς, εξόρισε και κακομεταχειρίστηκε ιεραπόστολους που επιτελούσαν το έργο τους στην Κίνα, κατάσχεσε και κατέστρεψε αμέτρητα αντίτυπα της Βίβλου, σφράγισε και κατεδάφισε κτίρια εκκλησιών και προσπάθησε μάταια να εξαλείψει όλες τις κατ’ οίκον εκκλησίες. Αυτό το ντοκιμαντέρ αφηγείται την αληθινή εμπειρία των διώξεων που υπέστη ο Τσεν Γουεντζόνγκ, ένας Κινέζος Χριστιανός, στα χέρια του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.
Ο Τσεν Γουεντζόνγκ είχε μια πετυχημένη καριέρα και μια όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά, επειδή πίστευε στον Θεό και έκανε το καθήκον του, έγινε καταζητούμενος του ΚΚΚ. Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του και να ζήσει ως φυγάς για περισσότερα από δέκα χρόνια. Για να εντοπίσει τα ίχνη του, η αστυνομία του ΚΚΚ παρακολουθούσε, απειλούσε και εκφόβιζε συνεχώς την οικογένειά του και δεν άφηνε ήσυχο ούτε τον μικρό γιο του, τον Ξιαογιού. Στο τέλος, πίεσε τόσο τον Ξιαογιού, ώστε τον ανάγκασε να πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή...

Αστραπή της Ανατολής, η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Απαρτίζεται από όλους εκείνους που αποδέχονται το έργο του Παντοδύναμου Θεού κατά τις έσχατες ημέρες κι έχουν κυριευτεί και λυτρωθεί από τα λόγια Του. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου  από τον ίδιο τον Παντοδύναμο Θεό και είναι Αυτός ο Ποιμένας της που την καθοδηγεί. Σίγουρα δεν έχει δημιουργηθεί από κάποιο πρόσωπο. Ο Χριστός είναι η αλήθεια, η οδός κι η ζωή. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού για να δείτε ότι ο Θεός έχει εμφανιστεί.

Ειδική δήλωση: Η παραγωγή αυτού του βίντεο έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, κι έγινε από την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Οι ηθοποιοί που εμφανίζονται σ’ αυτήν την παραγωγή ερμηνεύουν σε μη κερδοσκοπική βάση και δεν έχουν λάβει κανενός είδους πληρωμή. Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να διανεμηθεί έναντι κέρδους σε τρίτους, και ελπίζουμε ότι όλοι θα το μοιραστούν και θα το διανείμουν ελεύθερα. Όταν το διανέμετε, παρακαλούμε να επισημαίνετε την πηγή. Κανείς οργανισμός, κοινωνική ομάδα ή άτομο δεν μπορεί να αλλοιώσει ή να παρερμηνεύσει τα περιεχόμενα αυτού του βίντεο χωρίς τη συναίνεση της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού.

Το περιεχόμενο αυτού του βίντεο έχει μεταφραστεί εξ ολοκλήρου από επαγγελματίες μεταφραστές. Ωστόσο εξαιτίας γλωσσικών διαφορών κλπ., ένας μικρός αριθμός ανακριβειών είναι αναπόφευκτος. Αν ανακαλύψετε οποιαδήποτε τέτοια ανακρίβεια, παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην πρωτότυπη κινεζική έκδοση, και να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε.

Μέρος του υλικού αυτού του βίντεο είναι από:
Wow!視覺特效Show一手!影片素材上傳區!
https://www.youtube.com/channel/UCo2WsnnMMdo4x9FqETfHJ3g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου