Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Γιατί το ΚΚΚ δεν επιτρέπει στους χριστιανούς να βαδίσουν στο σωστό μονοπάτι της ζωής;

 

Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού  Ελληνικές ταινίες «Γλυκύτητα στις δυσκολίες» (3) - Γιατί το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα δεν επιτρέπει στους χριστιανούς να βαδίσουν στο σωστό μονοπάτι της ζωής; 
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα μανιωδώς καταπιέζει τη θρησκευτική πίστη και της επιτίθεται. Φυλακίζει και καταδιώκει απάνθρωπα και αδιάλειπτα τους χριστιανούς. Το μόνο που επιτρέπει στους ανθρώπους είναι να ακολουθούν το Κομμουνιστικό Κόμμα. Δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να πιστεύουν στον Θεό και να ακολουθήσουν τον Θεό στην πορεία τους πάνω στο σωστό μονοπάτι της ζωής. Ποια θα είναι η μοίρα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος;Κάτω από την ξέφρενη καταπίεση, σύλληψη και δίωξη εκ μέρους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, οι χριστιανοί εξακολουθούν να ακολουθούν απαρέγκλιτα τον Θεό, να διαδίδουν το Ευαγγέλιο και να γίνονται μάρτυρες για τον Θεό.
Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό; Σε αυτό το βίντεο, μια θαυμάσια συζήτηση ανάμεσα σε έναν χριστιανό και αξιωματούχους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος θα αποκαλύψει αυτές τις δύο διαφορετικές διαδρομές που οδηγούν σε δύο διαφορετικές καταλήξεις στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου