Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «Σπάσε τα δεσμά και Τρέξε» Κλιπ 3 - Πηγαίντε πέρα από τη Βίβλο: παρευρεθείτε στη γιορτή της βασιλείας των ουρανών με τον Κύριο

 

Πολλοί άνθρωποι που έχουν πίστη στον Κύριο αισθάνονται ότι όλος ο λόγος και το έργο του Θεού είναι στη Βίβλο, ότι η περιγραφή της σωτηρίας του Θεού στη Βίβλο είναι ήδη πλήρης, ότι η πίστη στον Θεό πρέπει να βασίζεται στη Βίβλο και ότι αν η πίστη μας στον Θεό βασίζεται στη Βίβλο, τότε σίγουρα θα αρπαχθούμε στη βασιλεία των ουρανών. Αυτές οι θρησκευτικές αντιλήψεις λειτουργούν ως αόρατα σχοινιά που δεσμεύουν και περιορίζουν τις σκέψεις μας, έτσι ώστε να μην αναζητούμε το έργο του Αγίου Πνεύματος και μας καθιστούν ανίκανους να υποταχθούμε στο παρόν έργο του Θεού.
Πώς λοιπόν καταλαβαίνουμε τη σχέση μεταξύ της Βίβλου και του Θεού και της Βίβλου και του έργου του Θεού; Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον· και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού· πλην δεν θέλετε να έλθητε προς εμέ, διά να έχητε ζωήν». (Ιωάν. 5: 39-40 ). Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «Ο Χριστός των εσχάτων ημερών φέρνει τη ζωή, και φέρνει τη διαρκή και αέναη οδό για την αλήθεια. Αυτή η αλήθεια είναι το μονοπάτι μέσα από το οποίο ο άνθρωπος θα αποκτήσει τη ζωή, και ο μόνος δρόμος για να γνωρίσει τον Θεό και να λάβει την έγκρισή Του». (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται) Μόνο μέσω της εγκατάλειψης της Βίβλου, μπορούμε να έρθουμε ενώπιον του Θεού και να δεχτούμε τη σωτηρία Του και να παρευρεθούμε στη γιορτή της βασιλείας των ουρανών μαζί Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου