Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «Σπάσε τα δεσμά και Τρέξε» Κλιπ 4 - Απελευθερωθείτε από τα δεσμά των θρησκευόμενων Φαρισαίων και επιστρέψτε στον Θεό

 

Σε όλη τη θρησκευτική κοινότητα, οι πάστορες γνωρίζουν τη Βίβλο απ’ έξω κι ανακατωτά και συχνά εξηγούν στους ανθρώπους αποσπάσματα από τη Βίβλο. Μέσα από τα δικά μας μάτια, φαίνεται ότι όλοι τους γνωρίζουν τον Θεό, μα γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί στον θρησκευτικό κόσμο που κατηγορούν και αντιτίθενται στο έργο του ενσαρκωμένου Θεού των εσχάτων ημερών; Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «Εκείνοι που διαβάζουν τη Βίβλο σε μεγαλόσχημες εκκλησίες και απαγγέλουν τη Βίβλο κάθε μέρα, και εντούτοις κανένας τους δεν αντιλαμβάνεται τον σκοπό του έργου του Θεού.
Κανένας τους δεν μπορεί να γνωρίσει τον Θεό˙ επιπλέον, κανένας δεν είναι κοντά στην καρδιά του Θεού.Είναι όλοι άχρηστοι, ποταποί άνθρωποι, ο καθείς υποκρινόμενος τον ειδικό για να διδάξει περί Θεού. Παρότι κραδαίνουν το όνομα του Θεού, εκουσίως Τον καταπολεμούν». (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου