Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Μαρτυρία της εμπειρίας των χριστιανών «Μένοντας πιστή στο καθήκον μου»


Μαρτυρία της εμπειρίας των χριστιανών «Μένοντας πιστή στο καθήκον μου»

Ο κεντρικός χαρακτήρας του έργου ελέγχεται από σατανικά δηλητήρια όπως «Να κυνηγάς τις διακρίσεις και να αποδίδεις τιμές στους προγόνους σου» και «Ο άνθρωπος αγωνίζεται κόντρα στο ρεύμα», και τη γοητεύουν ιδιαίτερα η φήμη και το κύρος. Ενώ συμμετέχει στα γυρίσματα μιας χορωδιακής παράστασης, εργάζεται σκληρά κατά τις πρόβες, υποφέροντας και πληρώνοντας τίμημα, κι όλα αυτά για να βρεθεί στην πρώτη σειρά και να κάνει επίδειξη μπροστά στην κάμερα.

 Έχοντας πάθει εμμονή με τη θέση της καθώς η διάταξη αλλάζει ξανά και ξανά, ζει υπό τα μαρτυρικά δεσμά του γοήτρου και του κύρους. Τελικά, μέσα από την αποκάλυψη και την κρίση των λόγων του Θεού, κατανοεί κάπως τους κινδύνους και τις συνέπειες της σατανικής της διάθεσης και της επιδίωξής της για φήμη, κέρδος και κύρος. Αρχίζει να νιώθει μεταμέλεια και εγκαταλείπει την επιδίωξη της φήμης και του κύρους. Αντ’ αυτού, επικεντρώνεται στο να κάνει καλά το καθήκον της με τα πόδια της να πατούν γερά στη γη, και στο να τραγουδά όμορφα για να δοξάζει τον Θεό και να γίνεται μάρτυρας γι’ Αυτόν. Με τις ενέργειες αυτές, παίρνει μια γεύση της γαλήνης και της χαράς του να κάνει πράξη την αλήθεια.

Πηγή βίντεο: Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού

Επιστροφή στην αρχική



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου