Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί οι χριστιανοί ρισκάρουν τη ζωή τους ώστε να κηρύξουν το ευαγγέλιο και να γίνουν μάρτυρες για τον Θεό;

Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού

Χου Σιάνγκε (Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλειας): Είναι αδύνατο να πιστεύεις στον Θεό και να κηρύττεις το ευαγγέλιο σε μια χώρα που κυβερνάται από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Όποιος επιμένει στη διάδοση του ευαγγελίου θα εξολοθρευτεί. Ξέρεις πόσοι Χριστιανοί έχουν υποφέρει και έχουν πεθάνει στη φυλακή; Ξέρεις πόσοι Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί, οι οικογένειες τους έχουν διαλυθεί; Κανένας δεν μπορεί να αψηφήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα! Εάν συνεχίσεις να πιστεύεις στον Θεό και να διαδίδεις το ευαγγέλιο, τότε θα φυλακιστείς και θα εκτελεστείς! Είμαι ξεκάθαρος;

Μα Τσινλόνγκ (Αρχηγός της Ομάδας Εθνικής Ασφάλειας): Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού σου είναι πονοκέφαλος για την κεντρική ηγεσία. Το Κόμμα σάς βλέπει ως τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό του. Θα σας πολεμήσει μέχρι να σας εξαλείψει. Ξέρεις πόσους ανθρώπους και πόσα χρήματα έχει κινητοποιήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα, για να καταπνίξει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού; Το τίμημα είναι πολύ υψηλό! Δεν βλέπεις τι γίνεται; Ακόμα διαδίδετε το ευαγγέλιο και τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού παντού. Είναι σαν να σημαδεύετε τα μυαλά σας με όπλο. Είστε ανόητοι; Έτσι πρέπει να σας κανονίσουμε! Εάν παραμείνεις σιωπηλή, κανείς δεν θα σε ενοχλήσει.

Χαν Λου (Μια χριστιανή): Για το Κομμουνιστικό Κόμμα, οι πιστοί του Θεού είναι ο εχθρός. Ανυπομονεί να τους σκοτώσει όλους. Πραγματικά πιστεύετε ότι μπορείτε να απαγορεύσετε το έργο της σωτηρίας του Θεού για την ανθρωπότητα; Όταν ο Κύριος Ιησούς ήρθε να λυτρώσει τον άνθρωπο, δεν σταυρώθηκε από τη θρησκευτική κοινότητα με τη βοήθεια των αρχών; Έσφαλαν που πίστευαν ότι είχαν επιτύχει και ότι το λυτρωτικό έργο του Κυρίου Ιησού είχε αποτύχει. Αλλά το απροσδόκητο ήταν ότι ο Κύριος Ιησούς στον σταυρό είπε «Τετέλεσται». Με άλλα λόγια, το λυτρωτικό έργο του Θεού επετεύχθη με τη σταύρωση του Κυρίου Ιησού. Τι σημαίνει αυτό; Η σοφία του Θεού ασκήθηκε βάση των σχεδίων του Σατανά. Το λυτρωτικό ευαγγέλιο του Κυρίου Ιησού έχει διαδοθεί παντού. Αυτό είναι γεγονός. Η Κινεζική Κομμουνιστική κυβέρνηση καταπνίγει και διώκει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Περηφανεύτηκε ακόμα ότι «τα στρατεύματα παραμένουν μέχρι να τελειώσει η απαγόρευση». Όμως ποιο είναι το αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν απαγορεύτηκε η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού, αλλά θριαμβεύει. Ξέρετε το γιατί; Είναι η εξουσία του Θεού, η δύναμη του Θεού! Ό,τι επιθυμεί ο Θεός, δεν παρεμποδίζεται από κανένα έθνος ούτε από καμία δύναμη. Γιατί πιστεύουμε ακλόνητα στον Θεό, διαδίδουμε το ευαγγέλιο και γινόμαστε μάρτυρες του Θεού; Ξέρετε γιατί; Αυτή η εποχή πρόκειται να τελειώσει. Η καταστροφή επίκειται. Μόνο εκείνοι που έχουν δεχθεί το έργο του Παντοδύναμου Θεού και έχουν εξαγνιστεί μπορούν να λάβουν τη σωτηρία και να ξεφύγουν της καταστροφής. Πώς μπορούμε να μη διαδίδουμε το ευαγγέλιο κατά αυτό τον τρόπο; Εάν δεν το κάνουμε, πολλοί δεν θα επιστρέψουν στον Θεό και θα χαθούν στην καταστροφή. Πολλές ψυχές θα καταλήξουν στην κόλαση για τιμωρία! Για χάρη αυτών των ψυχών, μπορούμε να καθόμαστε χαλαρά στην άνεση των σπιτιών μας; Πρέπει απλά να ζούμε αδιάντροπα υπό τον φόβο των συλλήψεων και της δίωξης της κυβέρνησης; Εάν είναι έτσι, οι συνείδησή μας δεν θα ησυχάσει! Πολλοί Χριστιανοί ρισκάρουν να φυλακιστούν και να χάσουν τη ζωή τους προκειμένου να διαδώσουν το ευαγγέλιο και να γίνουν μάρτυρες του Θεού. Τι πνεύμα είναι αυτό; Μπορείτε να το αντιληφθείτε; Παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζετε αγαθούς ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό ως τους νούμερο ένα καταζητούμενους της χώρας. Δεν το καταλαβαίνω. Τι καλό θα κάνει κάτι τέτοιο και πώς θα συμβάλει στη σταθερότητα της εξουσίας του κράτους; Σε όλη την ιστορία, τα έθνη και οι φυλές που αντιστάθηκαν στον Θεό και Του εναντιώθηκαν καταστράφηκαν από Αυτόν. Είναι όλα αλήθεια. Όπως λέει ο Παντοδύναμος Θεός: «Καμιά χώρα ή εξουσία δεν μπορεί να σταθεί στον δρόμο αυτού που επιθυμεί να πετύχει ο Θεός. Αυτοί που παρεμποδίζουν το έργο του Θεού, αντιστέκονται στον λόγο του Θεού, ενοχλούν και βλάψουν το σχέδιο του Θεού, τελικά θα τιμωρηθούν από τον Θεό» (από το βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»). Η δίκαιη διάθεση του Θεού είναι απρόσβλητη. Όλοι εκείνοι που αντιστέκονται τον Θεό πρέπει να υπομείνουν την τιμωρία του Θεού.

από το σενάριο της ταινίας «Γλυκύτητα στις δυσκολίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου