Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Διάλογος - Οι Φαρισαίοι των εσχάτων ημερών



Διάλογος - Οι Φαρισαίοι των εσχάτων ημερών

Ο χριστιανός Τζανγκ Γι άκουσε μια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο Κύριος είχε επιστρέψει, μα καθώς διερευνούσε την αληθινή οδό, ο πάστορας και ο πρεσβύτερός του προσπάθησαν αρκετές φορές να τον σταματήσουν και να τον αποτρέψουν, λέγοντας: «Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι ο Κύριος έχει έρθει ενσαρκωμένος διαδίδει αιρετικές ιδέες και ψευδείς διδασκαλίες. Μην τους ακούς, μη διαβάζεις τα λόγια τους και μην έχεις καμία επαφή μαζί τους!»
Αυτό προκάλεσε σύγχυση στον Τζανγκ Γι καθώς ο Κύριος Ιησούς είπε ξεκάθαρα: «Εν τω μέσω δε της νυκτός έγεινε κραυγή· Ιδού, ο νυμφίος έρχεται, εξέλθετε εις απάντησιν αυτού» (Κατά Ματθαίον 25:6). «Τα πρόβατα τα εμά ακούουσι την φωνήν μου» (Κατά Ιωάννην 10:27). Τα λόγια του Κυρίου λένε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι φρόνιμες παρθένες και να αναζητούν ενεργά και να ακούν τη φωνή του Κυρίου ώστε να είναι σε θέση να υποδεχθούν τον Κύριο, μα ο πάστορας και ο πρεσβύτερός του προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν και να περιορίσουν τους πιστούς από το να ακούσουν τη φωνή του Θεού. Γιατί φοβούνται τη διερεύνηση της αληθινής οδού από τους πιστούς; …
Μέσα από συζητήσεις με τον πάστορα και τον πρεσβύτερό του, ο Τζανγκ Γι αντιλαμβάνεται επιτέλους ποιοι είναι οι Φαρισαίοι κατά τις έσχατες ημέρες και ποιο είναι το πραγματικό εμπόδιο που αποτρέπει τους πιστούς από το να υποδεχθούν τον Κύριο.

Από Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου