Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Σκετς - Έχεις πραγματικά μετανοήσει



Σκετς - Έχεις πραγματικά μετανοήσει

Κάποτε, ο Ζανγκ Μινγκέν ήταν κήρυκας σε κατ’ οίκον εκκλησία. Πίστευε στον Κύριο για πολλά χρόνια και, σε όλο αυτό το διάστημα, κήρυττε, εργαζόταν, υπέφερε και δαπανούσε για τον Κύριο. Έτσι, πίστευε ότι είχε επιτύχει αληθινή μεταμέλεια και αλλαγή. Ωστόσο, σε κάποιες εκλογές της εκκλησίας, ο Ζανγκ Μινγκέν κοίταζε καθώς οι άλλοι αδελφοί και αδελφές επιλέγονταν ως επικεφαλής και διάκονοι της εκκλησίας, ενώ σ’ εκείνον ανατίθετο το καθήκον της φιλοξενίας συναντήσεων.
Παρόλο που εξωτερικά έδειχνε να το δέχεται και να υποτάσσεται, ήταν πολύ δυσαρεστημένος μ’ αυτό. Όταν η σύζυγός του λέει ότι δεν έχει μετανοήσει κι αλλάξει αληθινά, ο Ζανγκ Μινγκέν δεν πείθεται και ακολουθεί ένας εξαιρετικός διάλογος... Τι είναι ακριβώς αληθινή μεταμέλεια και αλλαγή; Παρακολουθείστε το σκετς Έχετε μετανοήσει αληθινά; για να μάθετε τις απαντήσεις.

Αστραπή της Ανατολής, η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Απαρτίζεται από όλους εκείνους που αποδέχονται το έργο του Παντοδύναμου Θεού κατά τις έσχατες ημέρες κι έχουν κυριευτεί και λυτρωθεί από τα λόγια Του. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου  από τον ίδιο τον Παντοδύναμο Θεό και είναι Αυτός ο Ποιμένας της που την καθοδηγεί. Σίγουρα δεν έχει δημιουργηθεί από κάποιο πρόσωπο. Ο Χριστός είναι η αλήθεια, η οδός κι η ζωή. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού για να δείτε ότι ο Θεός έχει εμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου