Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Χριστιανική ταινία «Η αγάπη μιας μητέρας» Πώς να καθοδηγήσετε τα παιδιά προς μια ευτυχισμένη ζωή



Χριστιανική ταινία «Η αγάπη μιας μητέρας» Πώς να καθοδηγήσετε τα παιδιά προς μια ευτυχισμένη ζωή

Το «Η γνώση μπορεί ν’ αλλάξει τη μοίρα σου» και το «Πρέπει να ελπίζει κανείς ότι τα παιδιά του θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον» είναι οι ελπίδες που τρέφουν σχεδόν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους. Για να διασφαλίσει πως η κόρη της, η Τζιαρούι, θα καταφέρει να επιτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και να μπει σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο, η Σου Ουενχουί αποφασίζει να συνταξιοδοτηθεί από τη δουλειά της ως διευθύντρια πωλήσεων για να συντροφεύσει την Τζιαρούι καθώς μελετά για να ξαναδώσει εξετάσεις. Οι έντονα πιεστικές μέθοδοι διδασκαλίας της Σου Ουενχουί και το άγχος του ανταγωνισμού των εισαγωγικών εξετάσεων του πανεπιστημίου οδηγούν την κόρη της στην κατάρρευση και σχεδόν στην απόγνωση.
Η Σου Ουενχουί νιώθει βαθιά μεταμέλεια γι’ αυτό: Νόμιζε πως όλα όσα έκανε ήταν προς όφελος της κόρης της, αλλά, αντιθέτως, το μόνο που επέφερε στην κόρη της ήταν πόνος και οδύνη... Τότε είναι που η παλιά συμμαθήτριά της, η Φανγκ Σινπίνγκ, κηρύττει σ’ εκείνη το ευαγγέλιο του Θεού. Μέσα από την ανάγνωση του λόγου του Θεού, η Σου Ουενχουίκαταλαβαίνει τελικά γιατί η επιδίωξη ιδανικών όπως «Η γνώση μπορεί ν’ αλλάξει τη μοίρα σου» απλώς θα βλάψουν εκείνη και το παιδί της, και φτάνει στο σημείο να καταλάβει πώς να εκπαιδεύσει την κόρη της με τρόπο που εκφράζει αληθινή αγάπη...

Αστραπή της Ανατολής, η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Απαρτίζεται από όλους εκείνους που αποδέχονται το έργο του Παντοδύναμου Θεού κατά τις έσχατες ημέρες κι έχουν κυριευτεί και λυτρωθεί από τα λόγια Του. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου  από τον ίδιο τον Παντοδύναμο Θεό και είναι Αυτός ο Ποιμένας της που την καθοδηγεί. Σίγουρα δεν έχει δημιουργηθεί από κάποιο πρόσωπο. Ο Χριστός είναι η αλήθεια, η οδός κι η ζωή. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού για να δείτε ότι ο Θεός έχει εμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου