Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «Αρπάγη εν μέσω κινδύνου» Κλιπ 8 - Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στον ενσαρκωμένο Θεό και τους ανθρώπους που χρησιμοποιεί ο Θεός;



Χριστιανικές Ταινίες «Αρπάγη εν μέσω κινδύνου» Κλιπ 8 - Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στον ενσαρκωμένο Θεό και τους ανθρώπους που χρησιμοποιεί ο Θεός;
Παντοδύναμος Θεός λέει: «Ο λόγος του Θεού δεν μπορεί να εκφέρεται όπως ο λόγος του ανθρώπου, πόσο μάλλον ο λόγος του ανθρώπου να εκφέρεται όπως ο λόγος του Θεού. Ένας άνθρωπος που χρησιμοποιείται από τον Θεό δεν είναι ενσάρκωση του Θεού, κι η ενσάρκωση του Θεού δεν είναι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιείται από τον Θεό. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά». (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται).
Ο Θεός έχει ενσαρκωθεί δύο φορές για να επιτελέσει το έργο της λύτρωσης και της σωτηρίας της ανθρωπότητας. Και τις δύο φορές ο Θεός χρησιμοποίησε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι συνεργάζονταν στο έργο του ενσαρκωμένου Θεού. Τόσο ο ενσαρκωμένος Θεός όσο και οι άνθρωποι που χρησιμοποιεί κατέχουν μια κανονική ανθρώπινη φύση και το έργο του Αγίου Πνεύματος, όμως, πώς ακριβώς διαφέρουν οι ουσίες τους; Και πώς θα πρέπει να γνωρίζουμε τον ενσαρκωμένο Θεό; Οι απαντήσεις δίνονται μέσα απ’ αυτό το σύντομο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου