Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «Μην μπλέκεστε στις υποθέσεις μου» Κλιπ 4 - Οι Φαρισαίοι που κάρφωσαν τον Κύριο στον σταυρό έχουν επανεμφανιστεί!

 

Χριστιανικές Ταινίες «Μην μπλέκεστε στις υποθέσεις μου» Κλιπ 4 - Οι Φαρισαίοι που κάρφωσαν τον Κύριο στον σταυρό έχουν επανεμφανιστεί!  
Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, όταν εκτέλεσε το έργο Του ο Κύριος Ιησούς, οι Φαρισαίοι καταδίκασαν το έργο του Κυρίου Ιησού εν ονόματι της τήρησης της Αγίας Γραφής. Επιπλέον έκριναν τον Κύριο Ιησού ως υιό ενός ξυλουργού και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αφήσουν τους πιστούς να ακολουθήσουν τον Κύριο Ιησού. Τελικά σταύρωσαν τον Κύριο Ιησού. Κατά τις έσχατες ημέρες, ο Κύριος Ιησούς έχει επιστρέψει για να εκτελέσει το έργο Του και να μιλήσει.
Πάστορες και πρεσβύτεροι από θρησκευτικούς κύκλους, με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούν τη Βίβλο για να καταδικάσουν το έργο του Θεού, και με τον ίδιο τρόπο καταδικάζουν τον Θεό ως συνηθισμένο άτομο. Κάνουν καθετί δυνατό για να διακόψουν την αποδοχή της αληθινής οδού από τους πιστούς. Απίστευτο, αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου