Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ελληνική ταινία «Ποιός ξανασταυρώνει τον Θεό» Οι Φαρισαίοι έχουν επανεμφανιστεί τις έσχατες ημέρες

 

Ο Γκου Σούτσανγκ είναι πάστορας σε κατ’ οίκον εκκλησία στην Κίνα. Πιστεύει στον Κύριο εδώ και πολλά χρόνια, και έχει εργαστεί με συνέπεια στα κηρύγματά του, και έχει πάει παντού, κηρύσσοντας το ευαγγέλιο. Τον έχουν συλλάβει και φυλακίσει επειδή κηρύσσει το ευαγγέλιο, και έχει μείνει 12 χρόνια στη φυλακή. Αφότου αποφυλακίστηκε, ο Γκου Σούτσανγκ συνέχισε να εργάζεται στην εκκλησία. Ωστόσο, όταν έφτασε το ευαγγέλιο της βασιλείας του Παντοδύναμου Θεού στην εκκλησία όπου ανήκει ο Γκου Σούτσανγκ, ο ίδιος δεν το έψαξε ούτε το ερεύνησε, αλλά βασίστηκε πεισματικά στις δικές του έννοιες και αντιλήψεις καταδικάζοντας το έργο του Θεού των εσχάτων ημερών, και κάνοντας ό,τι μπορούσε για να διαδώσει αντιλήψεις και πλάνες για να διακόψει και να εμποδίσει τους πιστούς, και να μη δεχτούν την αληθινή οδό.
Ειδικά αφότου διάβασε τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού ο Γκου Σούτσανγκ ανακάλυψε ότι ο λόγος Του είχε πραγματικά εξουσία και δύναμη, και πως όποιος άκουγε θα πείθονταν. Έτσι, άρχισε να φοβάται βαθιά μέσα του ότι όποιος στην εκκλησία διάβαζε τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού θα γινόταν πιστός Του. Φοβήθηκε τότε ότι δεν θα μπορούσε πλέον να στηρίξει τη θέση και τη ζωή του. Έτσι, το συζήτησε αυτό με τον πρεσβύτερο Γουάνγκ Σεν και άλλους στην εκκλησία, και αποφάσισαν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους με φήμες που χρησιμοποιεί η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση, κι επιτέθηκαν στον Παντοδύναμο Θεό και Τον καταδίκασαν. Ο Γκου Σούτσανγκ κι ο Γουάνγκ Σεν καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσουν την εκκλησία και να εμποδίσουν τους ανθρώπους να δεχθούν την αληθινή οδό, και μάλιστα συνεργάζονται με το σατανικό καθεστώς του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος για να συλλάβουν και να διώξουν αυτούς που γίνονται μάρτυρες για τον Παντοδύναμο Θεό. Οι ενέργειές τους υβρίζουν σοβαρά τη διάθεση του Θεού και θα έχουν την κατάρα Του. Καθώς ο Γουάνγκ Σεν πήγαινε να συλλάβει κάποιους ανθρώπους που διαδίδουν το ευαγγέλιο της βασιλείας, έπαθε τροχαίο ατύχημα και πέθανε επιτόπου. Ο Γκου Σούτσανγκ ζει μες στον φόβο και την απελπισία και τον έχει καταλάβει πανικός. Συχνά, λέει στον εαυτό του: «Μήπως επειδή καταδίκασα τον Παντοδύναμο Θεό, έστειλα τον Θεό και πάλι στον σταυρό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου