Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «πίστη στον Θεό» Κλιπ 6 - Τι σημαίνει αληθινή πίστη στον Θεό

 

Χριστιανικές Ταινίες «πίστη στον Θεό» Κλιπ 6 - Τι σημαίνει αληθινή πίστη στον Θεό 
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η πίστη στον Θεό ισοδυναμεί με πίστη στη Βίβλο, και πως όταν μοχθούν για τον Κύριο αυτό δείχνει πραγματικά την πίστη τους στον Θεό. Κανείς στον θρησκευτικό κόσμο δεν μπορεί να κατανοήσει βαθιά τι είναι η αληθινή πίστη στον Θεό. Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «“Πίστη στον Θεό” σημαίνει να πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός. Αυτή είναι η πιο απλή έννοια της πίστης στον Θεό.Ωστόσο, το να πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός δεν είναι το ίδιο με το να πιστεύεις πραγματικά στον Θεό.
Είναι περισσότερο κάποιο είδος απλής πίστης με ισχυρές θρησκευτικές αποχρώσεις.Πραγματική πίστη στον Θεό σημαίνει να βιώνεις τα λόγια και τα έργα του Θεού, με βάση την πεποίθηση ότι ο Θεός είναι ο κυρίαρχος των πάντων. Έτσι θα αποδεσμευτείς από τη διεφθαρμένη διάθεσή σου, θα εκπληρώσεις τις βουλές του Θεού και θα μπορέσεις να γνωρίσεις τον Θεό. Μόνο μέσα από μια τέτοια πορεία θα μπορείς να θεωρηθείς πιστός στον Θεό». (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου