Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αποσπάσματα ταινιών «Το μυστήριο της ευσέβειας» (2) - Θα γίνει αποκάλυψη στον άνθρωπο με την επιστροφή του Κυρίου;

 

Αποσπάσματα ταινιών «Το μυστήριο της ευσέβειας» (2) - Θα γίνει αποκάλυψη στον άνθρωπο με την επιστροφή του Κυρίου;
Πολλοί πάστορες και πρεσβύτεροι της εκκλησίας, επειδή πιστεύουν για πολλά χρόνια στον Θεό, έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για τον Κύριο κι έχουν επαγρυπνήσει περιμένοντας την επιστροφή του Κυρίου, πιστεύουν ότι όταν έρθει ο Κύριος θα τους δώσει σίγουρα αποκάλυψη. Αυτή η άποψη συμφωνεί με τα στοιχεία του έργου του Θεού; Θα δώσει όντως ο Θεός αποκάλυψη στον άνθρωπο όταν ενσαρκωθεί;
Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Ο άνθρωπος ούτε μελετά προσεκτικά το νέο έργο του Θεού ούτε το αποδέχεται με ταπεινότητα. Αντιθέτως, ο άνθρωπος υιοθετεί μια περιφρονητική στάση, αναμένοντας τις αποκαλύψεις και την καθοδήγηση του Θεού. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά ανθρώπου που επαναστατεί και αντιτίθεται στον Θεό; Πώς είναι δυνατόν τέτοιου είδους άνθρωποι να λάβουν την έγκριση του Θεού;» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου