Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ελληνικές ταινίες «Έχει αλλάξει το όνομα του Θεού;!» (2) - Είναι το όνομα του Θεού πραγματικά αμετάβλητο;



Χριστιανική ταινία «Έχει αλλάξει το όνομα του Θεού;!» (2) - Είναι το όνομα του Θεού πραγματικά αμετάβλητο; 
Οι πάστορες και οι πρεσβύτεροι του θρησκευτικού κόσμου κηρύττουν συχνά στους πιστούς πως το όνομα του Κυρίου Ιησού δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ και πως μόνο αν στηριχτούμε στο όνομα του Κυρίου Ιησού μπορούμε να σωθούμε. Συμφωνεί αυτή η άποψη με την αλήθεια; Ο Ιεχωβά Θεός είπε, «προ εμού άλλος Θεός δεν υπήρξεν ουδέ θέλει υπάρχει μετ' εμέ. Εγώ, εγώ είμαι ο Ιεχωβά· και εκτός εμού σωτήρ δεν υπάρχει.» (Ησαΐας 43:10-11)
Κατά την Εποχή της Χάριτος, ο ενσαρκωμένος Θεός πήρε το όνομα Ιησούς. Ο Θεός είναι αμετάβλητος, άρα πώς μπορεί να αλλάξει το όνομά Του; Επιπλέον, η Αποκάλυψη προφήτευσε πως ο Θεός θα λάβει ένα νέο όνομα κατά τις έσχατες ημέρες, άρα τι σημαίνει αυτό; Πολλοί άνθρωποι τα έχουν χαμένα ως προς αυτό, μα αυτό το σύντομο βίντεο θα σας αποκαλύψει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου