Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Χριστιανικές Ταινίες «Σπάσε τα δεσμά και Τρέξε» Κλιπ 2 - Αποτελούν τα πάντα στη Βίβλο λόγο Θεού;

 

Χριστιανικές Ταινίες «Σπάσε τα δεσμά και Τρέξε» Κλιπ 2 - Αποτελούν τα πάντα στη Βίβλο λόγο Θεού; 
Όπως πολλοί θρησκευόμενοι άνθρωποι με πίστη στον Κύριο, έτσι και ο πρεσβύτερος Λι πίστευε ανέκαθεν πως «τα πάντα στη Βίβλο αποτελούν έμπνευση από τον Θεό», «η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού» και «η Βίβλος εκπροσωπεί τον Θεό». Αυτές οι αντιλήψεις αποτελούσαν για καιρό θεμέλιο της πίστης του. Είχαν ριζωθεί βαθιά στην καρδιά του και είχαν γίνει τόσο εμπόδιο για τη μελέτη του περί της αληθινής οδού, όσο και δεσμά που τον εμπόδιζαν να αποδεχθεί την αληθινή οδό.
Καθώς οι ιεροκήρυκες της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού διάβαζαν υπομονετικά στον πρεσβύτερο Λι για τον λόγο του Θεού και συναναστρέφονταν μαζί του σχετικά με την αλήθεια, εκείνος στο τέλος κατάλαβε πως δεν αποτελεί ολόκληρη η Βίβλος έμπνευση από τον Θεό, μα περιλαμβάνει τόσο τον λόγο του Θεού, όσο και τον λόγο του ανθρώπου. Ο πρεσβύτερος Λι είχε τώρα απαλλαγεί από τα δεσμά αυτών των θρησκευτικών αντιλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου