Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ελληνικές ταινίες «Έχει αλλάξει το όνομα του Θεού;!» (4) - Γιατί o Κύριος που επέστρεψε έχει πάρει το όνομα Παντοδύναμος Θεός;

 

Ελληνικές ταινίες «Έχει αλλάξει το όνομα του Θεού;!» (4) - Γιατί o Κύριος που επέστρεψε έχει πάρει το όνομα Παντοδύναμος Θεός
Η Βίβλος προβλέπει, «Θέλω γράψει επ' αυτόν το όνομα του Θεού μου και το όνομα της πόλεως του Θεού μου, της νέας Ιερουσαλήμ, ήτις καταβαίνει εκ του ουρανού από του Θεού μου, και το όνομά μου το νέον.» (Αποκάλυψη 3:12) «Και θέλεις ονομασθή με νέον όνομα, το οποίον του Ιεχωβά το στόμα θέλει ονομάσει.» (Ησαΐας 62:2)
Κατά τις έσχατες ημέρες ο Θεός εμφανίζεται στην ανθρωπότητα με το όνομα «Παντοδύναμος Θεός», πραγματοποιεί το έργο της κρίσεώς Του ξεκινώντας με τον οίκο του Θεού κι αποκαλύπτει τη δίκαιη, μεγαλοπρεπή και εξοργισμένη διάθεσή Του. Η σημασία του ονόματος «Παντοδύναμος Θεός» είναι ευρεία· γνωρίζετε ποια είναι η σημασία αυτού του ονόματος; Αυτό το βίντεο θα σας δώσει την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου