Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Christian Movie Clip «Από τον Θρόνο Ρέει το Ύδωρ της Ζωής» (2) - Γιατί υπάρχει τόσο διαδεδομένη ερήμωση στον θρησκευτικό κόσμο;


Ολόκληρος ο θρησκευτικός κόσμος σήμερα περνά έναν σοβαρό «λιμό», δεν συμβαδίζει πλέον με την παρουσία του έργου του Αγίου Πνεύματος ή την παρουσία του Κυρίου, διαπράττει όλο και περισσότερες κακές πράξεις, και η πίστη κι η συμπόνια των πιστών εξασθενούν και «παγώνουν». Επιπλέον, οι καταστροφές γίνονται όλο και πιο σοβαρές σε όλο τον κόσμο, και οι προφητείες ότι θα επιστρέψει ο Κύριος κατά τις έσχατες ημέρες έχουν ήδη βγει αληθινές. Έτσι, πώς μπορούμε να λύσουμε την αιτία της ερήμωσης των εκκλησιών με τρόπο που να επιτρέπει σε εκείνους που πραγματικά πιστεύουν στον Θεό, που διψούν για την εμφάνιση του Θεού να ξαναέρθουν ενώπιον του Θεού και να περπατήσουν στο μονοπάτι της σωτηρίας; Αυτό το σύντομο βίντεο θα διερευνήσει μαζί σας πώς μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα της ερήμωσης των εκκλησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου