Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Κλιπ ταινιών (6) - Μόνο ο λόγος του Θεού μπορεί να δώσει ζωή στον άνθρωπο

 

Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού Κλιπ ταινιών «Ποιος Είναι Εκείνος Που Επέστρεψε;» (6) - Μόνο ο λόγος του Θεού μπορεί να δώσει ζωή στον άνθρωπο  
Πολλοί άνθρωποι έχουν πιστέψει στον Θεό ανά τις χιλιετίες, αλλά μόνο ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τι είναι η αλήθεια και ακόμα λιγότερο έχουν κατανοήσει γιατί η αλήθεια είναι ικανή να γίνει η ζωή μας και ποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό . Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στον Θεό, αλλά δεν αναζητούν την αλήθεια και, παρόλο που πιστεύουν στον Θεό για πολλά χρόνια, η διάθεση της ζωής τους δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή.Αυτή η ταινία μικρού μήκους πραγματεύεται γιατί μόνο ο λόγος του Θεού αποτελεί την αλήθεια και γιατί μόνο η αλήθεια είναι ικανή να αποτελέσει την αιώνια ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου