Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ελληνική ταινία «Διαφυγή από την Παγίδα» Ο Κύριος έχει εμφανιστεί στην Κίνα

Πριν 2.000 χρόνια, όταν ο Κύριος Ιησούς πραγματοποίησε το έργο της λύτρωσης, υπέστη ανεξέλεγκτη συκοφαντία και καταδίκη από την ιουδαϊκή θρησκευτική κοινότητα. Οι Ιουδαίοι ηγέτες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη ρωμαϊκή κυβέρνηση και Τον κάρφωσαν στον σταυρό. Κατά τις έσχατες ημέρες, ο Παντοδύναμος Θεός – ο Κύριος Ιησούς που επέστρεψε ενσαρκωμένος – έχει φτάσει στην Κίνα για να πραγματοποιήσει το έργο της κρίσεως. Ξανά, αντιμετωπίζει την ξέφρενη αποδοκιμασία, καταστολή και σύλληψη αυτήν τη φορά από την Κινεζική Κομμουνιστική κυβέρνηση και τον θρησκευτικό κόσμο. Οι ευρέως διαδεδομένες φήμες και παρανοήσεις που κρίνουν και συκοφαντούν την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού, είναι σαν μια αόρατη παγίδα που τυλίγει και ελέγχει αμέτρητους πιστούς. Η τραγωδία της ιστορίας επαναλαμβάνεται…

Η ηρωίδα αυτής της ταινίας είναι μια από αυτές τις αμέτρητες πιστές. Όταν άκουσε για πρώτη φορά το ευαγγέλιο των εσχάτων ημερών του Παντοδύναμου Θεού, μπερδεύτηκε από τις φήμες της κυβέρνησης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και των θρησκευτικών ηγετών. Βρέθηκε παγιδευμένη, χαμένη μέσα στη σύγχυσή της… Μετά από αρκετές έντονες συζητήσεις, τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού την οδήγησαν να συνειδητοποιήσει την αλήθεια και τελικά κατάφερε να δει μέσα από τα πραγματικά γεγονότα και πίσω από τις φήμες. Ξέφυγε από την παγίδα και αντίκρισε την εμφάνιση του αληθινού Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου