Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

"Ρωμαϊκή κυβέρνηση" του παρελθόντος έχει επανεμφανιστεί σήμερα!




Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, όταν γεννήθηκε ο Κύριος Ιησούς, ο βασιλιάς Ηρώδης άκουσε ότι γεννήθηκε ο «βασιλιάς του Ισραήλ», σκότωσε όλα τα αγόρια κάτω από την ηλικία των δύο στη Βηθλεέμ.
    Οι έσχατες ημέρες, ο Παντοδύναμος Θεός έχει εκφράσει όλες τις αλήθειες κι επιτελεί το έργο της κρίσεως και της σωτηρίας των ανθρώπων και επίσης αντιστάθηκε και διώχθηκε από την κινεζική κυβέρνηση, η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη διάδοση των αναφορών παραμορφωμένων γεγονότων, συκοφαντεί τον Χριστό, βλασφημεί τον Χριστό, ακόμα και να κινητοποιήσει τις ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις για να συλλαμβάνει χριστιανούς, προσπαθώντας να κατεδαφίσει το έργο του Θεού. Ωστόσο, το έργο του Θεού των εσχάτων ημερών είναι ασταμάτητο και επεκτείνει γρήγορα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στο θρόνο του Θεού και με την καταστολή και τη δίωξη του ΚΚΚ, ο Θεός έχει κάνει μια ομάδα νικητές, έχει εκπληρώσει τα λόγια της Αποκάλυψης: «Ούτοι είναι οι ερχόμενοι εκ της θλίψεως της μεγάλης, και έπλυναν τας στολάς αυτών και ελεύκαναν αυτάς εν τω αίματι του Αρνίου». (Αποκ. 7:14) Πολλοί άνθρωποι πρέπει να ρωτήσουν: ο Θεός έχει δύο φορές ενσαρκωθεί για να λυτρώσει την ανθρωπότητα και να σώσει την ανθρωπότητα, γιατί το κυβερνών κόμμα αντιστέκεται και καταδικάζει τόσο τρελά; Γιατί η κυβέρνηση του Κ.Κ.Κ. θέλει να απαγορεύσει πάση θυσία το έργο των εσχάτων ημερών του Θεού; Ποιος είναι ο τρόπος του ΚΚΚ να αντισταθεί στον Θεό; Στο παρακάτω πρόγραμμα, θα μάθουμε μαζί σας την αλήθεια των γεγονότων και θα γνωρίζουμε την παντοδυναμία και τη σοφία του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου