Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Το όνειρό μου για τη Βασιλεία των Ουρανών | Πώς αναφέρονται οι Χριστιανοί ενώπιον του Θεού


Το όνειρό μου για τη Βασιλεία των Ουρανών | Πώς αναφέρονται οι Χριστιανοί ενώπιον του Θεού 

O Song Ruiming είναι ένας πάστορας μιας εκκλησίας στη Νότια Κορέα. Ως αφοσιωμένος ακόλουθος του Κυρίου εδώ και πολλά χρόνια, επιδιώκει να ακολουθεί έντονα την πίστη του και εργάζεται για τον Κύριο, ενώ περιμένει να ανέλθει στην ουράνια βασιλεία όταν ο Κύριος επιστρέψει. Τα τελευταία χρόνια αισθανόταν πολύ συγκεχυμένος και ανίσχυρος, όταν έβλεπε ότι η εκκλησία δεν έχει το έργο του Αγίου Πνεύματος και γινόταν όλο και πιο απαρηγόρητος. Ήταν τότε που άκουσε για μια σέκτα με το όνομα Αστραπή της Ανατολής, η οποία αναδύεται στην Κίνα και μαρτυρεί την επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού, του Παντοδύναμου Θεού, ο οποίος επιτελεί το έργο της κρίσης των εσχάτων ημερών εκφράζοντας την αλήθεια. Έτσι, ο Song Ruiming και ο κήρυκας Cui Cheng'en ταξίδεψαν στην Κίνα για να μελετήσουν την Αστραπή της Ανατολής, όπου τελικά διάβασαν τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού και διαπίστωσαν ότι όλα τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού είναι η αλήθεια, η φωνή του Θεού!
Ο Παντοδύναμος Θεός είναι πιθανότατα ο Κύριος Ιησούς Χριστός που έχει επιστρέψει! Ωστόσο, καθώς μελετούσαν τα έργα του Παντοδύναμου Θεού των εσχάτων ημερών, προδόθηκαν από θρησκευτικούς πρεσβύτερους, οι οποίοι ενημέρωσαν μυστικά την αστυνομία γι’ αυτούς. Οι δύο συνελήφθησαν και απελάθηκαν από την Κινεζική Κομμουνιστική Αστυνομία. Πίσω στη Νότια Κορέα, ο Song Ruiming αισθανόταν μεγάλη οδύνη κι ένιωθε χαμένος. Συνέχισε να σκέφτεται τρόπους επικοινωνίας με την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Ξαφνικά μια μέρα, ανακάλυψε την κορεατική ιστοσελίδα της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού στο διαδίκτυο, γνωρίζοντας ότι η Αστραπή της Ανατολής είχε εξαπλωθεί στη Νότια Κορέα κι είχε ιδρύσει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού! Περιχαρής και ενθουσιασμένος, ο Song Ruiming οδήγησε τους αδελφούς και τις αδελφές της εκκλησίας του να μελετήσουν τον αληθινό δρόμο στην Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Πίστεψαν ακράδαντα ότι ο Παντοδύναμος Θεός είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός που έχει επιστρέψει. Αποδέχτηκαν ευχάριστα το έργο του Παντοδύναμου Θεού των εσχάτων ημερών και βρήκαν το μονοπάτι προς τη βασιλεία των ουρανών. Έχει τελικά την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του για την ουράνια βασιλεία. Ειδική δήλωση: Η παραγωγή αυτού του βίντεο έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, κι έγινε από την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Οι ηθοποιοί που εμφανίζονται σ’ αυτήν την παραγωγή ερμηνεύουν σε μη κερδοσκοπική βάση και δεν έχουν λάβει κανενός είδους πληρωμή. Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να διανεμηθεί έναντι κέρδους σε τρίτους, και ελπίζουμε ότι όλοι θα το μοιραστούν και θα το διανείμουν ελεύθερα. Όταν το διανέμετε, παρακαλούμε να επισημαίνετε την πηγή. Κανείς οργανισμός, κοινωνική ομάδα ή άτομο δεν μπορεί να αλλοιώσει ή να παρερμηνεύσει τα περιεχόμενα αυτού του βίντεο χωρίς τη συναίνεση της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού.

Ειδική δήλωση: Η παραγωγή αυτού του βίντεο έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, κι έγινε από την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Οι ηθοποιοί που εμφανίζονται σ’ αυτήν την παραγωγή ερμηνεύουν σε μη κερδοσκοπική βάση και δεν έχουν λάβει κανενός είδους πληρωμή. Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να διανεμηθεί έναντι κέρδους σε τρίτους, και ελπίζουμε ότι όλοι θα το μοιραστούν και θα το διανείμουν ελεύθερα. Όταν το διανέμετε, παρακαλούμε να επισημαίνετε την πηγή. Κανείς οργανισμός, κοινωνική ομάδα ή άτομο δεν μπορεί να αλλοιώσει ή να παρερμηνεύσει τα περιεχόμενα αυτού του βίντεο χωρίς τη συναίνεση της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου