Η Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού δημιουργήθηκε λόγω της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού, της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, του Χριστού των εσχάτων ημερών. Ιδρύθηκε εξ ολοκλήρου προσωπικά από τον Παντοδύναμο Θεό, και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από κανέναν άνθρωπο. Το ποίμνιο του Θεού ακούει τη φωνή Του. Μέσα από τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού αναγνωρίζουμε ότι όλα τα λόγια που εκφράζει ο Παντοδύναμος Θεός είναι η αλήθεια κι η φωνή του Θεού.

菜单栏

ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Μαρτυρία της εμπειρίας των χριστιανών «Μετά τα ψέματα»


Μαρτυρία της εμπειρίας των χριστιανών «Μετά τα ψέματα»

Το βίντεο «Μετά τα ψέματα» είναι η μαρτυρία ενός χριστιανού που βιώνει την κρίση και την παίδευση του λόγου του Θεού. Μέσα από την ανάγνωση του λόγου του Θεού, ο κύριος χαρακτήρας καταλαβαίνει τελικά ότι ο Θεός αγαπά τους ειλικρινείς και σιχαίνεται τους δόλιους, και ότι μόνον οι ειλικρινείς μπορούν να σωθούν πλήρως και να εισέλθουν στη βασιλεία των ουρανών.
Αρχίζει, έτσι, να επιζητεί να γίνει ειλικρινές άτομο. Όταν, όμως, συναντά πράγματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη φήμη και το γόητρό της στην καθημερινή ζωή, και πάλι δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ψέματα και να φέρεται δόλια και, κατά καιρούς, καλύπτει μετά τα ψέματά της. Καταλήγει να αισθάνεται πολύ άβολα και διαπιστώνει ότι είναι ένας δύσκολος, κουραστικός τρόπος ζωής. Αργότερα, μέσα από την κρίση και την αποκάλυψη του λόγου του Θεού, κατανοεί κάπως τη σατανική της διάθεση που την κάνει να ψεύδεται και να εξαπατά. Διαπιστώνει τη ρίζα, τη φύση και τις συνέπειες του ψεύδους, αρχίζει να αισθάνεται τύψεις και μετανοεί ενώπιον του Θεού. Κάνει πράξη το να είναι ειλικρινής και ανοίγεται στους αδελφούς και τις αδελφές για να εκθέσει τα δόλια κίνητρά της, και δοκιμάζει τη χαρά του να λέει την αλήθεια και να είναι ειλικρινής.

Επιστροφή στην αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου